Στείλτε τη δική σας ιστορία & μοιραστείτε τη γνώση!

Ο ασθενής προσπαθεί να βρει το σωστό γιατρό και τη σωστή θεραπευτική αντιμετώπιση, ώστε να ξαναβρεί την υγεία του. Οι συγγενείς και οι φίλοι συμπάσχουν, πονάνε, προσπαθούν να βοηθήσουν και πολλές φορές δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Οι γιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας προσπαθούν σε ένα κουρασμένο και κατακερματισμένο από την οικονομική κρίση σύστημα να βοηθήσουν. Άλλες φορές τα καταφέρουν καλά και άλλες όχι. Στο χώρο αυτό θα δημοσιεύονται ιστορίες και απόψεις με κύριο σκοπό να κατανοήσουμε και να συναισθανθούμε τη θέση του άλλου, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να επικοινωνήσουμε καλύτερα και να διεκδικήσουμε το Δικαίωμα μας στην Υγεία.

Ο σκοπός των προσωπικών ιστοριών δεν είναι να καταγγείλουμε ή να μιλήσουμε με αγένεια και προσβολές για τα λάθη των άλλων.

Βασικός σκοπός είναι μέσα από την αφήγηση της προσωπικής μας ιστορίας να βοηθήσουμε τους άλλους να καταλάβουν καλύτερα τα λάθη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι ασθενείς και οι συγγενείς τους, αλλά και οι επαγγελματίες υγείας και σταδιακά μέσα από τη γνώση, την κατανόηση, την ευγένεια και την εν-συναίσθηση να δομήσουμε έναν νέο πολιτισμό που θα διέπει τις σχέσεις μας εκείνη τη δύσκολη στιγμή της ασθένειας, της αγωνίας και του πόνου.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input